< Overzicht >

Vlow 640

Caratour

Cliff 640

Globecar

ACCESSOIRES

Globescout-R Plus [ 2020 ]


OP AANVRAAG


klik op afbeelding voor fotogalerij


<< Meer INFO >>

Globecar Globescout-R 600 PLUS - VOL OPTIES.

In schitterende staat en vol met dure opties is deze Globecar 600 PLUS. Camper heeft de nieuwste Citroën 140PK motor en staat op het MAXI chassis met de grote 16 inch lichtmetaal velgen. Rondom zijn de vlakke seitz ramen aangebracht en het geheel is in de Eisengrau metallic kleur. Bouwwijze is gelijk aan de Pössl 2WIN-R met ruimtedouche maar dan mooier. Camper is voorzien van een afneembare draaibare E-Bike drager en afneembare trekhaak. Tevens is er een vaste LPG installatie met buitenvulling gemonteerd, dus nooit meer met losse gasflessen slepen. In de bagageruimte is een origineel opbergsysteem gemonteerd met uitschuifbare kunststof euro-boxen.

Verder voorzien van: 140PK Euro-6 motor, LED dagrijverlichting, Heavy chassis, LM velgen, Softclose deur, Remis cabine verduistering, Vliegenhor in schuifdeur, Luifel, Trekhaak afneembaar, E-Bike draaibare drager, Dubbele huishoudaccu, Zonnepaneel 140Wp, Truma CP Plus, Truma iNet box, Elektra pakket, Achteruitrijcamera, 2-DIN Rado/Navigatie Apple/Android, LPG inbouw vast, Garage opbergboxen, etc. Alles in TOP staat !!

Verdere informatie op aanvraag.

Vriendelijke groet,

Geert Menting - Didam >>> 0644380420

De advertentieteksten worden met zorg samengesteld, mochten hierbij fouten ontstaan kunnen daar geen rechten aan worden ontleend.