Menting VTM

Menting VTM
Inkoop en Verkoop van Campers

Geert Menting Vrijetijdsmobielen

van Rouwenoortweg 14
Didam
TEL: 0644380420

INFO

Over ons:

Wij worden zelf heel blij van het rondreizen met een camper in de mooie natuur en het geeft ons de ultieme vrijheid om zelf de route te bepalen. Met onze passie voor campers zijn wij in 2016  ons eigen bedrijf begonnen. Daarnaast hebben we ervaring en kennis van de techniek rondom de camper. Ook verzorgen wij de op- en aanbouw van allerlei accessoires. Wij zijn een klein bedrijf en vinden het belangrijk om uitgebreid en persoonlijk de tijd te nemen voor onze klanten.

Wij hopen je/jullie op weg te kunnen helpen bij de aankoop van een mooie camper.

Geert en Trudy Menting

Info: 

Naast de verkoop van jong gebruikte campers kunnen wij tevens de aangeboden campers aanpassen aan uw wensen door het aanbrengen van extra accessoires waaronder:

✅ Fietsendragers, o.a. Busbiker 
✅ Luifels, airco en ventilatie
✅ Audio en navigatie apparatuur
✅ TV en satelliet installaties
✅ Zonnepanelen, omvormers, accu’s
✅ LPG gasflessen, gas beveiliging
✅ Bearlock beveiliging – HEO-Safe sloten
✅ Trekhaak, achteruitrijcamera, …. enz.

De aangeboden campers worden voor aflevering altijd volledig getest en bij het afhalen van de camper is er een uitgebreide instructie waarbij de juiste werking van alle apparatuur en toebehoren wordt gedemonstreerd. Tevens ontvangt de nieuwe eigenaar een instructievideo waarin alle technische zaken worden uitgelegd. Deze video is een prima naslag om na uw aankoop nog eens rustig te bekijken.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn 7 dagen per week zowel overdag als ’s avonds telefonisch bereikbaar.

Voor het bezichtigen van de campers werken wij op afspraak. De campers staan op een andere locatie dan het bezoekadres. Bel daarom altijd even van tevoren wanneer u wilt komen kijken.

 

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.