Menting VTM

Menting VTM
Inkoop en Verkoop van Campers

Geert Menting Vrijetijdsmobielen

van Rouwenoortweg 14
Didam
TEL: 0644380420

REVIEWS

Op deze site kunt u onze reviews raadplegen en is er de mogelijkheid om zelf een review te schrijven. Wij stellen het op prijs wanneer u de ervaring over ons deelt door hier een review te plaatsen.

Schrijf hier je review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Plaats hier een nieuwe review

 by Leo en Conny

Een zeer prettig contact. Goede uitleg vooraf en tijdens aflevering van onze Possl. Wij zijn erg blij met onze buscamper en zeer tevreden over de contacten met Geert Menting.

 by Bernadette

Netjes afgeleverd onze Forster, we zijn er heel tevreden over.
Al een paar keer succesvol mee op pad geweest.

 by Familie Beijer

Een Pössl naar onze zin gevonden. We zijn blij met de uitvoerige uitleg, o.a ook met filmpjes, waar wij als beginnende camperaars veel aan hebben.

 by Chris en Carin

Wij hebben begin april een mooie camper op Marktplaats gezien. Afspraak gemaakt om te komen kijken en dat was geen enkele probleem. De camper zag er erg mooi uit en had erg weinig kilometers op de teller. Wij hadden die dag uitgetrokken om ook elders campers te bezichtigen. Dus wij hebben erg veel campers gezien, we zijn zelfs naar Duitsland gereden om daar iets te vinden wat voor ons geschikt was. Helaas zat er niet bij wat wij zochten. We hebben Geert enkele dagen later een bericht gestuurd dat wij de camper wilden kopen. Hij heeft ons netjes bevestigd dat wij de kopers waren van deze camper. De verdere afwikkelingen verliepen erg netjes en Geert was erg behulpzaam. Nu enkele "testweekenden" verder weten we dat wij de juiste keuze gemaakt hebben. Onze camper is klaar voor een grote reis. Wij hopen dat we er lang van mogen genieten. Als wij iemand een adres voor een camper moeten adviseren ben jij de eerste die wij noemen. Geert bedankt voor je service.

 by Bram van Strien

Wij zijn ruim een jaar geleden met Geert in contact gekomen om een buscamper te kopen. We konden onze ideale camper lange tijd niet vinden. Geert bleef ons op een zeer correcte manier van tips en informatie voorzien.
Inmiddels hebben we ""onze camper"". Het inbouwen van een extra accessoire heeft Geert snel, vakkundig en tegen een zeer redelijke prijs gefixt!
Als mensen ons om tips vragen verwijzen we zonder enig voorbehoud naar Geert.
Bram van Strien

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.