Menting VTM

Menting VTM
Inkoop en Verkoop van Campers

Geert Menting Vrijetijdsmobielen

van Rouwenoortweg 14
Didam
TEL: 0644380420

REVIEWS

Op deze site kunt u onze reviews raadplegen en is er de mogelijkheid om zelf een review te schrijven. Wij stellen het op prijs wanneer u de ervaring over ons deelt door hier een review te plaatsen.

Schrijf hier je review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Plaats hier een nieuwe review

 by Jacco en Esther

Bijzonder aangenaam aankoop proces van onze Hymer. Niet alleen was geen vraag te veel tijdens de aankoop, maar ook erna was er een blijvende service en dat is zeer gewaardeerd! Dank Geert!

 by Kees

Door omstandiheden hebben wij onze camper te koop aangeboden. In het verleden heeft Geert ons ook al uitstekend geholpen, vandaar dat wij hem weer in de arm namen.
Hij heeft de verkoop uitstekend geregeld. Hij straalt vertrouwen en rust uit, werkt zeer zorgvuldig en handelt alles keurig af. Ik beveel hem zowel voor koop of verkoop zeer aan. Top Geert!!

 by Clemens

Prima Camper, goed afgehandeld en prettig persoonlijke uitleg. Dank Geert

 by Leo en Conny

Een zeer prettig contact. Goede uitleg vooraf en tijdens aflevering van onze Possl. Wij zijn erg blij met onze buscamper en zeer tevreden over de contacten met Geert Menting.

 by Bernadette

Netjes afgeleverd onze Forster, we zijn er heel tevreden over.
Al een paar keer succesvol mee op pad geweest.

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.